La Casa vastgoed

       Omdat elke meter telt.       

Floorplanners

Floorplanners zijn er in alle soorten en maten. Gewoon alleen een plattegrond met maten, een plattegrond met de verschillende soorten ruimtes gekleurd en zelfs compleet ingericht, met als kers op de taart, dit alles ook nog in 3D. Ze geven je dus een goed inzicht over hoe de indeling van de woning eruit ziet. En met de 3D Floorplanner word het allemaal nog beter gevisualiseerd, je kunt zelfs door de woning heen lopen.

In de meeste gevallen word gekozen voor een plattegrond met de verschillende soorten ruimtes gekleurd, zoals we deze ook op Funda tegenkomen. De plattegronden kunnen ook helemaal aangepast worden naar uw eigen huisstijl.


Gaat u uw woning verbouwen en wilt u kijken hoe dat het word, of wilt u toekomstige bewoners laten kijken of de meubels passen? Dan kunt u bij ons een link vragen om in floorplanner te "spelen met meubels".

Met de "floorplannerknop" hier beneden kunt het zelf eens proberen. Omdat er aan de plattegrond zelf niks veranderd kan worden, hebben we op iedere verdieping een losse wand neer gezet. Deze kunt u aanpassen en kopieren hoe u dat zelf wilt.

Aan de hand van uw eigen plattegrond/schets kunnen wij voor u een plattegrond samen stellen. Ook kunnen wij uiteraard de woning bij u thuis inmeten en eventuele verbouwingsplannen in de plattegrond mee nemen. Bijna alles is mogelijk.

Wilt u ook een mooie digitale, interactieve plattegrond hebben? Of actuele tarieven weten? Neem dan contact met ons op.


 


Klik op de button  hieronder en krijg alvast een voorproefje hoe een project van jou eruit zou kunnen zien.


Interactieve plattegrond